Ajanvaraus
 
DAY SPA ETIKETTI


Toivomme Teidän saapuvan ajoissa ennen hoidon alkua, myöhästyessänne joudumme lyhentämään hoidon kestoa tai siirtää aikanne toiseen ajankohtaan.

Käytössämme on perustietokaavake. Hoitoon saapuessa muistakaa mainita, mikäli Teillä on jokin sairaus, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana. Täten osaamme valita juuri Teille hoidoissa käytettävät tuotteet ja laitteet oikein. Alan yleisen käytännön mukaisesti, emme vastaa hoitotuotteiden mahdollisesti aiheuttamista allergisista tai ärsytysreaktioista.

Olette itse vastuussa ilmoittamistanne tiedoista. Hoitoja on saatavilla maanantaista lauantaihin, sekä sopimuksen mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toivotun hoitoajan saamiseksi, suosittelemme tekemään varaukset hyvissä ajoin ennen ajankohtaa. Elämykselliset hoitokokonaisuudet maksetaan varaamisen yhteydessä, kosmetologin palveluhinnaston mukaiset hoidot paikan päällä.

Elämyksellisien hoitokokonaisuuksien peruutusmaksu on 100% jos varaus perutaan 14 päivän tai lähempänä aloitusajankohtaa. Muissa kosmetologin palveluissa samana päivänä peruutetuista sekä kokonaan peruuttamattomista jääneistä hoitoajoista veloitamme täyden hinnan ja edellisenä päivänä peruutetuista ajoista 50% varatun hoidon hinnasta.

Palvelumme ovat tarkoitettu yli 14- vuotiaille, osa palveluista kuten ripsi- ja manikyyripalvelut vaativat täysi-ikäisyyden.