Candying - karvanpoistot
 

Hoitolassamme käytössä oleva Skin Candy - Candypaste on Suomessa kehitetty moderni karvanpoistotuote. Erilaisista sokereista ja Xylitolista koostuva Candypaste yhdistää parhaimmat mahdolliset karvanpoisto- ominaisuudet myös tehokkaaseen ihonhoitoon. Candypaste - massalla voidaan poistaa lyhyet, 2-3 mm pituiset karvat turvallisesti kaikilta vartalon alueilta, myös kasvoista. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu voi loppua jopa kokonaan. Sokeroinnin yhteydessä annamme myös ihon kotihoito- ohjeet.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Candypaste ei tartu eläviin ihosoluihin vaan ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja karvoihin. Candypaste sopii kaikille ihotyypeille. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho!

Poistamme ihokarvoja myös vaha- tekniikalla, asiakkaan niin halutessa.

 

Kokovartalo 190€
Ylävartalo 90€
Alavartalo 120€
Sääret, kainalot, bikini 80€
Brassi 70€
Bikini 40€
String bikini 50€
Sääret 40€
Sääret ja reidet 55€
Kainalot 35€
Käsivarret 30€
Huulet 15€
Kulmat 15€

 

Huomioithan, että ihoa ei saa kuoria päivää ennen hoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Tulethan hoitoon puhtaalla iholla. Hoitolassamme on myös mahdollisuus peseytymiseen.


Siirry ajanvaraukseen tästä