Erikoiskasvohoidot

 

RE-WHITE AGE CONTROL - IHON PIGMENTOITUMISTA VÄHENTÄVÄ, TASOITTAVA JA VAALENTAVA KASVOHOITO 75min

Tämä hoitokokonaisuus on täydellinen ratkaisu läikikkään, sarveistuneen ja elottoman ihon hoitoon. Se vähentää tyrosinaasia eli ihon altistumista pigmentoitumiselle, estämällä ja hidastamalla melaniinin tuotantoa. Tuloksena on tasainen, väriltään yhtenäinen, säteilevä ja nuorekas iho. 

Erinomainen hoitokokonaisuus ikääntymisestä ja ulkoisista sekä hormonalisista syistä johtuville pigmenttimuutoksille, epätasaisen ihonväriin ja ennenaikaiseen ikääntymiseen ja samealle iholle. Hoitosarjan tuloksena ihon hapensaanti ja kosteus paranee.

 

119€

3 x 299€

5 x 499€

 

LUMINOUS LIFT - UUDISTAVA, KORJAAVA, KOHOTTAVA ANTI-AGE KASVOHOITO 75min
 

Luminous Lift -käsittelyn ydin on kemiallisen kuorinnan tuloksia muistuttava dermaesteettinen vaikutus, ilman kemialliseen kuorintaan liittyviä epämiellyttäviä allergisia reaktioita. Se uudistaa ihon vaurioitunutta kollageenia ja elastiinia, vähentää ihon virheitä sekä häivyttää aknearpia ja pigmenttiläiskiä.

Hoidossa on mekaaninen kuorinta, joka valmistaa ihon käsittelyn toiseen vaiheeseen -– täydelliseen dermaesteettiseen kuorintaan.
Kolmas, viimeinen vaihe on 3D-vaikutteinen naamio, joka tuo iholle uutta raikkautta, kiinteyttä ja vertaansa vailla olevaa heleyttä.

 

119€

3 x 299€

5 x 499€

 

GOLD INFUZION - KASVOHOITO 75min

Gold Infuzion - kasvohoito ravitsee ja uudistaa kudosta syvältä, kirkastaen ihoa ja palauttaen ihon elinvoimaisuuden ja kimmoisuuden. Hoito auttaa ihoa näyttämään nuoremmalta, palauttaen sen luonnollisen hehkun ja raikkauden, erityisesti silloin kun ympäröivät olosuhteet aiheuttavat stressiä, esim. auringonoton jälkeen tai ensimmäisien kylmien talvi-ilmojen aikana.

 

119€

3 x 299€

5 x 499€

 

LUXURY CAVIAR - KOKONAISVALTAINEN ANTI-AGE- KASVOHOITO 75min

Harmaan kaviaarin puhdas ja luonnollinen energia hoitaa kosteusköyhää, stressaantunutta sekä luonnollisesti tai ennenaikaisesti ikääntynyttä ihoa. Ikääntymisen merkit vähenevät asteittain solujen uudistumisen stimuloinnin ja tehostamisen ansiosta. Rypyt ja juonteet pehmenevät, kasvojen linjat kohentuvat. Tehokas anti-age vaikutus perustuu biomimeettisiin aktiiviaineisiin, harmaan kaviaarin uutteeseen, hyaluronihappoon ja merellisiin proteiineihin.

 

149€

3 x 399€

5 x 599€

Hoitokokonaisuus suositellaan otettavaksi sarjahoitona.

 

VITAMINIC - KIRKASTAVA, VIRKISTÄVÄ, HAPPEA LISÄÄVÄ KASVOHOITO 75min

Intensiivisesti virkistävä ja ihon elinvoimaa lisäävä hoitokäsittely, joka sopii erityisen hyvin myös tulehtuneelle, herkälle ja ravinneköyhälle iholle. A- ja C-vitamiinin tehokas yhdistelmä neutraloi vapaiden radikaalien vaurioittavia vaikutuksia ja edesauttaa solujen uudistumista. Iho näyttää uudistuneelta, tasaiselta ja raikkaalta.

Hoito sisältää vahvan yhdistelmän hoitavia vitamiineja, neutraloi vapaiden radikaalien haitalliset vaikutukset, virkistaa ihoa sekä stimuloi mikroverenkiertoa. Tämä hoito on täydellinen erityisesti iholle, joka reagoi herkästi sekä niille, joilla stressi näkyy iholla.

 

109€

3 x 249€

5 x 449€

 

PURESENSE - PUHDISTAVA, KORJAAVA, TASOITTAVA, HIMMENTÄVÄ
Tämä seitsenvaiheinen menetelmä on kehitetty erityisesti ihon virheiden korjaamiseen. Se tasoittaa ihoa, vähentää laajentuneita ihohuokosia, näppylöitä ja mustapäitä ja tasapainottaa talintuotantoa. Lisäksi se rauhoittaa akneihon ärtyneisyyttä ja punoitusta, pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa ihosolujen uudistumista. Ihon pinta tasoittuu ja kiinteytyy ja kasvojen yleisilme kohentuu.

 

109€

3 x 249€

5 x 449€

 

EYE- DEFINE SILMÄNYMPÄRYSHOITO HOIDON YHTEYDESSÄ 22€

 

Gerard's Eye Define- silmänympäryshoidolla on voimakkaasti liftaava vaikutus joka häivyttää väsymyksen merkkejä sekä pieniä juonteita silmänympärysalueella.

Päävaikuttavina aineina on merellinen elastiini (3%) ja Sesaflash (3%) jotka syväkosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.