Hieronnat


KYLMÄKIVIHIERONTA 60min - 99€

Kylmäkivihieronta tehdään kylmillä, marmorisilla kivillä yhdessä kuumien luonnon hiomien basalttikivien kanssa! Hieronta lisää verenkiertoa voimakkaasti. Kylmäkivihieronta lievittää kiputiloja sekä laskee kehon turvotuksia. Kuumakivihieronta rentouttaa lihasjännityksiä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
 

KUUMAKIVIHIERONTA 60min - 99€

Kokovartalon kuumakivihieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Käytämme hieronnassa luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö tuo kehollesi ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen ja syvän rentoutuksen.

 

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA 60min - 75€

Perinteinen mieltä ja kehoa rauhoittava, hemmotteleva kokovartalohieronta. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä ennaltaehkäisee lihasten jännitystiloja.

 

PUOLIHIERONTA 30min - 55€

Rentouttava puolihieronta selän alueelle.

 

AROMAHIERONTA 60min - 79€

Rentouttava kokovartalon sivelyhieronta, jossa käytämme korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka takaavat aromahieronnan tuloksellisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Virkistävä hieronta poistaa väsymystä ja on erittäin hyvä ennen fyysisiä ja henkisiä ponnistuksia, matkustamisen jälkeen tai toipilasaikana. Rentouttava hieronta on nopea stressinlievittäjä, joka rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja mieltä sekä laukaisee lihasjännityksiä. Aromahieronta ei sovellu raskaana oleville tai imettäville äideille, syöpäpotilaille tai sydänsairauksista kärsiville henkilöille.


Siirry ajanvaraukseen tästä