Hierontahoidot

 

HIERONTAHOIDOT KOKOVARTALOLLE

 

VARTALON KUIVAHARJAUS JA KUUMAKIVIHIERONTA 90min

Kokovartalon kuivaharjaus sekä kuumakivihieronta. Kuumakivihieronta on hyvin kokonaisvaltainen hoitoelämys, joka poistaa lihasjännityksiä, stimuloi ääreisverenkiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä sekä nopeuttaa kehon kuona-aineiden poistumista. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen, syvän rentoutuksen.

Tätä hoitokokonaisuutta ei suositella henkilöille, joilla on alentunut tunto- tai lämmönsietokyky, raskaana oleville, sydänsairauksista, akuuteista tulehduksista, infektiosairauksista kärsiville tai syöpäsairaille henkilöille. 119€

 

VARTALON KUIVAHARJAUS JA KYLMÄKIVIHIERONTA 90min

Kokovartalon kuivaharjaus sekä turvotusta vähentävä, virkistävä kokovartalon kylmäkivihieronta viileillä marmorikivillä. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä ennaltaehkäisee lihasten jännitys- ja kiputiloja. Emme suosittele hoitokokonaisuutta raskaana oleville. Hoitokokonaisuus sopii kaikille perusterveille henkilöille. 119€

 

KYLMÄKIVIHIERONTA 60min - 99€

Kylmäkivihieronta tehdään kylmillä, marmorisilla kivillä yhdessä kuumien luonnon hiomien basalttikivien kanssa! Hieronta lisää verenkiertoa voimakkaasti. Kylmäkivihieronta lievittää kiputiloja sekä laskee kehon turvotuksia. Kuumakivihieronta rentouttaa lihasjännityksiä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
 

KUUMAKIVIHIERONTA 60min - 99€

Kokovartalon kuumakivihieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Käytämme hieronnassa luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö tuo kehollesi ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen ja syvän rentoutuksen.

 

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA 60min - 75€

Perinteinen mieltä ja kehoa rauhoittava, hemmotteleva kokovartalohieronta. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä ennaltaehkäisee lihasten jännitystiloja.

 

PUOLIHIERONTA 30min - 55€

Rentouttava puolihieronta selän alueelle.

 

AROMAHIERONTA 60min - 79€

Rentouttava kokovartalon sivelyhieronta, jossa käytämme korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka takaavat aromahieronnan tuloksellisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Virkistävä hieronta poistaa väsymystä ja on erittäin hyvä ennen fyysisiä ja henkisiä ponnistuksia, matkustamisen jälkeen tai toipilasaikana. Rentouttava hieronta on nopea stressinlievittäjä, joka rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja mieltä sekä laukaisee lihasjännityksiä. Aromahieronta ei sovellu raskaana oleville tai imettäville äideille, syöpäpotilaille tai sydänsairauksista kärsiville henkilöille.


Siirry ajanvaraukseen tästä