pHformula ihon pinnoitushoidot

 

H.Y.D.R.A GLOW - KASVOHOITO 60min

Kosteuskylpy ihollesi! Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo iholle huomattavaa ja välitöntä kosteuttaja hehkua!

Kasvohoito tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutetumman, virkeämmän, kiinteämmän ja valoa heijastavamman ilmeen. Voimalliset raaka-aineet ovat ainutlaatuisesti yhdistelty hieronta-elämykseen, rentouttavan hoitokokemuksen aikaansaamiseksi.

Rentouttava hoitokokonaisuus kosteuttaa ja virkistää auringon vaurioittamaa ihoa, sekä tuo antioksidanttista suojaa ja nuorentavaa hehkua. 99€.

 

TULOSSA PIAN!

 

V.I.T.A.C. PINNOITUSHOITO
KIRKASTAA JA RAIKASTAA IHOA

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C- vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

 

A.G.E PINNOITUSHOITO
SILOTTAA JA TASOITTAA IHOA

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoitushoitokokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista
käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla - myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta.

 

M.E.L.A. PINNOITUSHOITO
TASOITTAA IHON SÄVYÄ JA NAPAKOITTAA IHOA


Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.

 

A.C. PINNOITUSHOITO
PUHDISTAA JA HILLITSEE TULEHDUSTA

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa.

 

C.R. PINNOITUSHOITO
RAUHOITTAA, PALAUTTAA IHON TOIMINTAA


Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.