pHformula ihon pinnoitushoidot

 
pHformulan ihon pinnoitushoidot perustuvat ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.
 
Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.
 
 
PROTONPEN - MIKRO - / NANONEULAUS 75min
 
pHformulan neulaustekniikat yhdessä uusien transdermaalisten hoitoliosten kanssa on uudenaikainen hoitojärjestelmä, joka on suunniteltu uudelleenrakentamaan ja nuorentamaan ihoa aikaansaaden optimaalisia tuloksia erilaisissa iho-ongelmissa kuten epätasainen ihonsävy ja rakenne, liiallinen pigmentti, arpeutuminen ja joustavuuden menetys.
 
Protonpen - neulaus luo ihoon mikroskooppisia lävistyksiä, joiden on tarkoitettu stimuloimaan ihon luonnollisen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se laukaisee elimistöltä parantavan reaktion, joka auttaa uudistamaan ihoa säilyttäen samalla ihon eheyden.
 
Hoidossa käsitellään kasvot, kaula ja dekoltee - alue. 149€
( tutustumistarjous 129€, voimassa 31.05.2021 saakka )
 

H.Y.D.R.A GLOW - KASVOHOITO 60min

H.Y.D.R.A. - Glow kasvohoito tarjoaa välittömän kosteuskylvyn ja hehkun ihollesi!

Rentouttava hoitokokonaisuus tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutumman ja virkeämmän ilmeen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kevyt kirkastava happokuorinta, kosteuttava ja ravitseva hieronta, puhdas C-vitamiini erikoisseerumikäsittely, naamio sekä loppuvoiteet. 99€.

 

V.I.T.A.C. - KASVOHOITO 60min
KIRKASTAA JA RAIKASTAA IHOA

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C- vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan. 99€

 

A.G.E PINNOITUSHOITO
SILOTTAA JA TASOITTAA IHOA

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoitushoitokokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista
käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla - myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta.

30min - 69€

60min - 99€

90min - 129€

 

M.E.L.A. PINNOITUSHOITO
TASOITTAA IHON SÄVYÄ JA NAPAKOITTAA IHOA


Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.

30min - 69€

60min - 99€

90min - 129€

 

A.C. PINNOITUSHOITO
PUHDISTAA JA HILLITSEE TULEHDUSTA

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa.

30min - 69€

60min - 99€

90min - 129€

 

C.R. PINNOITUSHOITO
RAUHOITTAA, PALAUTTAA IHON TOIMINTAA


Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.

30min - 69€

60min - 99€

90min - 129€