Sokerointi
 

Käyttämme EKOPHARMA Helsingin marjakosmetiikan Hilla Hellä Sokeria- ja sokerointituotteita. Kaikilla näillä tuotteilla on kotimaisesta työstä kertovat avainlipputunnus ja FI- Natura-luonnonkosmetiikka-sertifikaatti. EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Sokerit sopivat myös hyvin herkkäihoisille. Hilla Hellä vartalosokeri on silkkisen pehmeää ja siksi sen levitys tuntuu miellyttävältä.

Sokerilla voidaan poistaa lyhyet, 2-3 mm pituiset karvat turvallisesti kaikilta vartalon alueilta, myös kasvoista. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu voi loppua jopa kokonaan. Sokeroinnin yhteydessä annamme myös ihon kotihoito- ohjeet.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Poistamme ihokarvoja myös vaha- tekniikalla, asiakkaan niin halutessa.

 

Huulet 20€
Sääret 40€
Sääret ja reidet 55€
Kainalot 35€
Käsivarret 30€
Bikini 40€
Sääret, kainalot sekä bikini 80€

 


Siirry ajanvaraukseen tästä