HieronnatKUUMAKIVIHIERONTA 60min - 99€

KUUMAKIVIHIERONTA 75min - VARTALON KUIVAHARJAUKSELLA - 119€

Kokovartalon kuumakivihieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Käytämme hieronnassa luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö tuo kehollesi ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen ja syvän rentoutuksen.

 

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA 60min - 75€

Perinteinen mieltä ja kehoa rauhoittava, hemmotteleva kokovartalohieronta. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä ennaltaehkäisee lihasten jännitystiloja.

 

AROMAHIERONTA 60min - 79€

Rentouttava kokovartalon sivelyhieronta, jossa käytämme korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka takaavat aromahieronnan tuloksellisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Virkistävä hieronta poistaa väsymystä ja on erittäin hyvä ennen fyysisiä ja henkisiä ponnistuksia, matkustamisen jälkeen tai toipilasaikana. Rentouttava hieronta on nopea stressinlievittäjä, joka rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja mieltä sekä laukaisee lihasjännityksiä. Aromahieronta ei sovellu raskaana oleville tai imettäville äideille, syöpäpotilaille tai sydänsairauksista kärsiville henkilöille.

 

Vartalonhoidot

 

VARTALON PAKKAUSHOIDOT

 

LUONNONJOGURTTIHOITO KOKOVARTALOLLE 90min - 139€

Hoito sisältää Lulur – Mousse vartalokuorinnan sekä sataprosenttisen luonnonjogurtti naamion, joka perustuu maitoherasta ja kylmäkuivatusta, kuoritusta maidosta saatuihin hyödyllisiin bakteereihin. Hoidon kruunaa rentouttava kokovartalohieronta.

Hoito sopii erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle, hilseilevälle iholle, ärtyneelle sekä herkälle iholle.

 

VARTALON TURVEHOITO 90min - 139€

Vartalon kuivaharjaus, turvehoitokääre sekä kokovartalohieronta. 

Turvehoito on hoitomuoto, jossa käytetään turvetta kehon rentouttamiseen ja puhdistamiseen. Turve auttaa moniin iho - ongelmiin, kuten esimerkiksi akneen, psoriasikseen sekä atooppiseen ihoon. Ihon haavaumat ja ohentumat helpottuvat myös turvehoidolla, sillä turve elvyttää ihon solutoimintaa ja täten edistää ihon paranemista. Käytämme hoidossa puhtaasti suomalaista hoitoturvetta. 

Tätä hoitoa emme suosittele raskaana oleville, sydänsairauksista, akuuteista tulehduksista, infektiosairauksista kärsiville tai syöpäsairaille henkilöille.

 

Siirry ajanvaraukseen tästä